Çocuk Karnavalı’nın Ana Sponsoru Bahçeşehir Koleji / 28.04.2013

AÇEV yararına düzenlenen Çocuk Karnavalı basın toplantısı, Swissôtel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleşti. Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir İlköğretim 1. Sınıf öğrencisi Zeynep Çisel Yeleri’nin sunuculuğunu yaptığı basın toplantısında BJK Koleji öğrencilerinden oluşan bando takımının gösterisi gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji ve BJK Koleji AÇEV yararına son yapılan Çocuk Karnavalı’nın da sponsorlarıydı.

Bahçeşehir Koleji, AÇEV yararına Swissotel’de düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Festivali’nde ana sponsor olarak Bahçeşehir Koleji Çocuk Bilim Müzesi’ni, Bahçeşehir Koleji Anaokulu’nu ve Sportif Beceri ve Koordinasyon(SBK) Merkezini Swissotel’e taşıyor. Çocuklar, Çocuk Bilim Müzesi’nde yer alacak interaktif öğrenme istasyonları ile uçağın ve helikopterin havada nasıl kaldığını öğrenecekler, uçak ve RC simülasyonu ile gerçek bir uçağın nasıl kullanıldığını test edebilecekler, RC Uçak Atölyesinde uçak yapabilecekler. Dev piyano üzerinde dans ederek notalarla tanışacaklar ve kendi müzik aletlerini yaparak atölyeden birer müzisyen olarak ayrılacaklar. Geleceğin Aracı Hovercraft ile yolculuk yapabilecekler, Mimar Sinan gibi kemerli köprü inşa edecekler. Robotik Şampiyonu Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin liderliğinde legolardan robot tasarlayacaklar.

Sportif branş öncesinde ve branş yönlendirmesinde en etkin spor eğitiminin verildiği SBK (Sportif Beceri ve Koordinasyon )Merkezinde ise çocuklar, tırmanma duvarına çıkabilecek, denge ve koordinasyon geliştirici parkurlarda esneklik ve dayanıklılık çalışmaları yapabilecekler.
Bahçeşehir Kolejleri öğrencileri, Anadolu Ateşi Dans Gösterisi ve 15 kişilik orkestrası ile 23 Nisan Çocuk Karnavalını renklendirecekler.

AÇEV yararına düzenlenen bu önemli organizasyonda co sponsor olan BJK Koleji ise Badem-Çilek çiftliğini Swissotel’e taşıyacak. Çocuk karnavalına katılan çocuklar burada çim adam, rüzgar türbini, korkuluk yaparken, boyama duvarında renk renk resimler çizecek. Çocuklar, BJK Koleji stantlarındaki atölyelerde dinazorlar, robotlar, arabalar ve daha çok çeşitli oyuncaklar yaparak, eğitici ve eğlenceli bir gün geçirecekler.
BJK Koleji’nin anaokulları bölümünde ise çocuklar yaratıcılıklarını kullanarak çeşit çeşit anahtarlıklar, magnetler yapacaklar, bilim deneyleri ile çok eğlenecekler.

Ayrıca BJK Koleji bando takımı, 23 Nisan’daki çocuk karnavalını muhteşem temposu ile eğlendirecek.
Çocuklarınız ile birlikte mutlu bir gün geçirmek, çocukların yüzünü güldürmek için sizleri de Çocuk Karnavalı’na bekliyoruz.

Yer: Swissotel The Bosphorus İstanbul

Tarih: 28 Nisan Pazar